sportief, gezellig of avontuurlijk 

Alle activiteiten op loopafstand van de groepsaccommodatie!

Het terrein van groepsaccommodatie In de Bandert is een hectare groot en ligt aan de rand van het 60 hectare grote sport- en leisurepark In de Bandert. Op het terrein van de groepsaccommodatie vindt je een kampvuurplaats, een speelveld, beachvolleybalveld en tafeltennistafels. Je kunt bij ons ook diverse sport- en spelmaterialen en sportvelden huren voor een actief verblijf. Op loopafstand van de groepsaccommodatie tref je veel verschillende indoor, outdoor en sportactiviteiten aan. Ideaal voor actieve groepen.

gratis

KAMPVUUR

Samen de dag afsluiten onder de donkere sterrenhemel. Marshmallows in het vuur. Pak je gitaar erbij en zorg voor onvergetelijke momenten en voel de warmte op je gezicht. Hier worden herinneringen gemaakt. 

gratis

BEACHVOLLEY

Knallen met die ballen! Kom lekker in actie en speel een wedstrijdje beachvolley op het terrein van de groepsaccommodatie. Doe je schoenen uit en geniet van het strandzand tussen je tenen. Matchpoint!

SPELLENCIRCUIT

Wie is het sterkst, het creatiefst of kan het beste samenwerken? Ontdek het tijdens de Zeskamp. De Zeskamp wordt gespeeld op een groot veld vol uitdagende activiteiten voor elk team, groep of familie.

ZWEMBAD

Binnenzwembad In de Bandert met onder andere een wedstrijdbad, doelgroepbad, whirlpool, kronkelende waterglijbaan, peuterbad en sportcafé ligt pal naast de groepsaccommodatie. Kom lekker zwemmen!

FITNESS WORKOUTS

SportCity Echt is een veelzijdige sportschool met high-tech fitnessapparatuur, een groot yoga-aanbod en uitstekende wellnes. Vraag naar onze lessen, workouts en bootcamps voor groepen!

SPORTVELDEN

Training, wedstrijd of toernooi. Op Sport en Leisurepark in de Bandert is er voor elke sportvereniging veel te doen. Huur sportvelden voor je team direct naast onze groepsaccommodatie. Vraag naar de mogelijkheden.

AVONTURENPARK

Kom ouderwets buitenspelen in Valdeludo, het Avonturenpark waar kinderen klimmen, klauteren, ravotten, spetteren en hutten bouwen! Van speeltoestellen tot attracties. Er is zoveel te beleven!

INDOOR KARTEN

De volledig gethematiseerde kartbaan van All in Echt combineert pittige bochten en verrassende chicanes met een tweetal flinke rechte stukken en een unieke fly-over van maar liefst 145 meter lang. Uniek in de wereld.

ALLE ACTIVITEITEN IN EEN OVERZICHT

Indoor Activiteiten

10.000 m2

Outdoor Activiteiten

60 hectare

Beschikbaarheid

Beschikbaar
Geboekt
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Justin helpt

Justin helpt

Beheerder groepsaccommodatie

Een activiteitenprogramma op maat

Op sport- en leisurepark In de Bandert zijn er gigantisch veel mogelijkheden om een super leuk activiteitenprogramma voor je groep samen te stellen. Kun je hier wat hulp bij gebruiken? Bel me dan even op. Ik heb veel contact met alle sport- en activiteitenaanbieders op het park en vind het erg leuk om jouw groep te helpen. Of je nu op zoek bent naar een kunstgrasveld voor je voetbalweekend of een sporthal voor een leuke binnenactiviteit.  

Leisurepark in de Bandert

Er is hier zoveel te doen en te beleven!

Onze groepsaccommodatie ligt op Leisurepark In de Bandert in Echt, een sport en familiepark van 60 hectare, waar je kunt sporten, ontspannen en recreëren. Een uitdagende omgeving met op loopafstand van onze groepsaccommodatie een overdekt zwembad, sporthalsportcafétennispark (11 tennisbanen), voetbalpark (6 voetbalvelden), regionaal training centrum judo, hondendressuur, indoor Archery handboogschieten, kinder vakantiewerk, huiskamer extra, trimparcours, klimparcours, speeltoestellen, skatepark, voetbalkooi, fitnesscentrum, overdekte speeltuin, avonturenpark en een overdekte activiteitenlocatie van maar liefst 5000m2 met kartbaan, (disco) bowlingbaan, lasergame arena, een evenemententerrein, een paintballterrein en diverse themaruimten, Prison Island, Glow in the Dark minigolf en een Virtual Reality Room.