Catering voor groepen

Tijdens je verblijf staat een belangrijk deel in het teken van de gezamenlijke maaltijden. Niks leuker dan met zijn allen aanschuiven aan leuk gedekte tafels en onder het genot van een drankje uitgebreid te tafelen. Samen koken is supergezellig en zeker een aanrader, maar niet voor iedereen weggelegd. Daarom bieden wij je graag een aantal extra mogelijkheden met gerenommeerde bedrijven die desgewenst elke maaltijd voor je groep kunnen verzorgen.

Onze partners bieden je maatwerk voor je ontbijt, lunch of buffet. De kwaliteit is uitstekend, de prijsstelling zeer vriendelijk en het gemak bijna vanzelfsprekend. Voor meer informatie en mogelijkheden kun je kiezen uit onderstaande opties en bedrijven.

doe eens makkelijk

Limburgse catering met een zachte P van prijs.

ONTBIJT BUFFET

Start je dag goed met een compleet verzorgd ontbijt. Geen gedoe en gesleep met boodschappen. Op het afgesproken tijdstip staat het buffet voor je klaar. Voor elk wat wils en lekker gezond.

Vanaf € 7,00 per persoon

Eetpunt de Berk
http://www.eetpunt.eu

Preuverie de Toren
https://preuverie.nl/catering

CATERING

Heb je geen zin om zelf te koken voor een grote groep. Doe eens makkelijk en maak gebruik van onze catering. Lokale koks maken de lekkerste gerechten en als je wilt doen we ook nog de afwas.

Vanaf € 8,20 per persoon

Eetpunt de Berk
http://www.eetpunt.eu

Preuverie de Toren
https://preuverie.nl/catering

BARBECUE

Geniet met je vrienden van een geheel verzorgde barbecue.  Het vlees en salades worden vers geleverd en zijn van topkwaliteit. Met dit arrangement heb je garantie op een heerlijke avond!

Vanaf € 10,50 per persoon