doelgroepen

Voor veel groepen de ideale overnachtingslocatie!

Groepsaccommodatie In de Bandert ligt in het Midden Limburgse Echt-Susteren. Deze moderne en duurzame groepsaccommodatie wordt per 1 mei 2020 in gebruik genomen op een groene plek aan de rand van het 60 hectare grote sport- en leisurepark In de Bandert. De fraai ingerichte buitenruimte van de groepsaccommodatie is volledig omheind. De groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor sportgroepen, jeugdgroepen en scholen tot maximaal 60 personen. Het gebouw is gebouwd op basis van duurzaamheid. In het gebouw is geen gas aanwezig. Alles werkt op elektriciteit die grotendeels wordt opgewekt door zonnepanelen. Het gebouw kan zowel verwarmd als gekoeld worden en is het hele jaar rond te gebruiken.

SPORTGROEPEN

Groepsaccommodatie In de Bandert is ideaal voor een teamweekend. Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie met voetbalveld voor je volgende sportkamp? Kijk dan snel wat we jouw club of sportvereniging te bieden hebben.

VERENIGINGEN

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor je vereniging? Onze groepsaccommodatie is perfect voor alle soorten verenigingen. Of je nu een muziekvereniging of andere culturele vereniging bent, ons aanbod past zeker.

JEUGDGROEPEN

Leisurepark In de Bandert heeft werkelijk alles in huis voor georganiseerde jeugdgroepen. Door de ruime groepsaccommodatie met groot grasveld en het enorme aanbod aan activiteiten is je volgende jeugdkamp altijd een succes.

ZORGGROEPEN

Lichte zorggroepen kunnen uitstekend terecht in groepsaccommodatie In de Bandert. De accommodatie is veilig en drempelvrij en heeft gedeeltelijk aangepaste sanitair. De directe nabijheid van alle activiteiten is ideaal om met je huisgroep op pad te gaan. 

SCHOLEN

Zoek jij een betaalbare en moderne groepsaccommodatie met veel buitenruimte voor een schoolkamp of werkweek? Onze locatie is zeer geschikt voor scholen. Je volgende groep 8 kamp is voordelig, gemakkelijk en snel te organiseren.

OVERIGE GROEPEN

Groepsaccommodatie In de Bandert is erg geschikt voor grote groepen tot 60 personen. Zoek je een groepsaccommodatie voor een actief familieweekend in Limburg? Laat je eens verrassen door ons veelzijdig aanbod.

Beschikbaarheid

Beschikbaar
Geboekt
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Justin

Justin

Beheerder groepsaccommodatie

Heb je een vraag? Bel mij dan.

Als je aan het plannen bent heb je vaak een aantal vragen die je niet kunt beantwoorden met de informatie op onze website. Je kunt mij of mijn collega’s dan het beste even bellen of je stuurt een e-mailbericht. Dan zorgen wij ervoor dat je snel een antwoord van ons krijgt. Ook als je speciale wensen hebt, laat het mij weten. Ik probeer altijd iets voor je te regelen, zodat het helemaal naar je wens is.