Beste gast,

Het kabinet heeft 21 april besloten dat de meeste coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met 19 mei. In de week vóór 19 mei beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Het verbod op evenementen blijft tot 1 juni van kracht. 

Als gevolg van de maatregelen is een verblijf in onze groepsaccommodatie niet toegestaan tot en met 19 mei, welke datum mogelijk nog verlengd gaat worden.

We begrijpen dat groepen die tussen 19 mei en 1 juni bij ons verblijven zich zorgen maken of hun verblijf überhaupt nog wel door kan en mag gaan. Helaas komt deze informatie pas in de week vóór 19 mei beschikbaar.

In goed overleg gaan we samen met je groep op zoek naar een oplossing. In de bijlage tref je ons voorstel aan. Onze medewerkers nemen binnenkort contact met je op om de wens van jouw groep te bespreken.

Uiteraard vinden we het enorm spijtig als we de opening van onze groepsaccommodatie moeten uitstellen, maar we hebben begrip voor de besluiten die de Nederlandse overheid neemt om de verdere verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen en we zijn ervan overtuigd dat jij dit ook hebt.

We hopen dan ook dat als we jullie nu niet kunnen ontvangen, jullie alsnog op een later tijdstip van harte te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

John Vinclair
Directeur

Heb je vragen neem dan contact met ons per e-mail.